Berlin Eğitim Ataşeliği

2015- 2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Toplantısı

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı, Başkonsolosumuz Sn. Ahmet Başar Şen, Eğitim Ataşemiz Sn. Dr. Gürsel Gür,  eğitimden sorumlu Muavin Konsolosumuz Sn. Esra Öner ve Eğitim Ataşeliğimizde görev yapan Türkçe ve Türk Kültürü Dersi Öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıyla başlamıştır.
2015- 2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Toplantısı

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı, Başkonsolosumuz Sn. Ahmet Başar Şen, Eğitim Ataşemiz Sn. Dr. Gürsel Gür,  eğitimden sorumlu Muavin Konsolosumuz Sn.  Esra Öner ve Eğitim Ataşeliğimizde görev yapan Türkçe ve Türk Kültürü Dersi Öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıyla başlamıştır.Başkonsolosluğumuz binasında gerçekleştirilen toplantıya, bu yıl itibari ile göreve başlayan Türkçe ve Türk Kültürü  dersi öğretmenleri de katılmıştır.

 

Başkonsolosumuz Sn. Ahmet Başar Şen, toplantıda yeni görevlendirilmiş öğretmelere yönelik yaptığı konuşmada Berlin şehir yapısı hakkında genel bilgiler vermiştir. Bunun yanısıra Türkçe ve Türk Kültürü Dersinin Berlin´ de daha da yaygınlaştırılması için yoğun ve özverili bir çalışma gerektiğini vurgulamıştır. Yapılacak çalışmaların, Türkçe ve Türk Kültürünün gelecek nesillere aktarımı açısından çok önemli bir rol oynadığı belirtilmiştir.

 

Eğitim Ataşemiz Sn. Dr. Gürsel Gür, eğitimde kaliteyi arttırmak için dikkat edilmesi gereken noktaların önemi üzerinde  dumuştur. Eğitim- öğretim yılı boyunca yapılacak etkinlik ve çalışmalarla ilgili konu başlıkları belirlenip; çalışma grupları oluşturulmuştur.

 

Heerstr. 21 14052 Berlin / Görüşme Saatlerimiz 09.00 15.00 - (49 30) 229 18 61 (49 30) 890 40 698

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.